نوشته شده توسط : غریبه

مقطع کارشناسی ارشد در استرالیا به دو صورت ارائه می شود:

Master by coursework

(Master by Research (Mphil

طول دوره های کارشناسی ارشد در استرالیا بین یک تا دو سال میباشد و داشتن مدرک کارشناسی مرتبط، یک شرط اصلی برای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در استرالیا می باشد. اما برخی از رشته های بازرگانی و IT هستند که دانشجویان رشته های متفاوت می توانند برای ادامه تحصیل خود در مقطع فوق لیسانس در استرالیا آن ها را انتخاب کنند.

توجه داشته باشید که برخی رشته های خاص در مقطع فوق لیسانس تنها در ترم اول سال ارائه می شوند، بنابراین هرچه زودتر برای مشاوره با اقدام کنید تا بتوانیم بهترین برنامه درسی را به شما ارائه دهیم.

هزینه کارشناسی ارشد

هزینه تحصیل در مقطع فوق لیسانس در استرالیا بین 30000 الی 40000 دلار در سال بوده و پرداخت شهریه به صورت ترم به ترم انجام می شود.

Master by Coursework

با وجود اینکه این نوع فوق لیسانس بر پایه پژوهش نیست، بخش بزرگی از آن را کار تحقیقاتی تشکیل داده و دانشجویان نیاز به درکی عمیق از یک زمینه پژوهشی خاص، از طریق انجام تحقیقات مستقل را دارند.

شرایط پذیرش:

1-داشتن مدرک کارشناسی مرتبط

2-داشتن سابقه کار مرتبط (این شرط برای تمام رشته ها نیست)

3-دانش زبان انگلیسی : آیلتس آکادمیک (با overall 6.5 و ریزنمرات 5.5 یا بالاتر)

توجه داشته باشید اگر پیش زمینه آکادمیک لازم برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد را نداشته باشید، می توانید از دوره های پیش نیاز Graduate Diploma  و Graduate Certificate استفاده کنید. ارائه پذیرش برای این دوره ها در دانشگاه های مختلف متفاوت است.

بخوانید:  ویزای 18 ماهه کار برای دانشجویان مهندسی

اگر دانشجو حداقل سطح زبان انگلیسی مورد نیاز برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد را نداشته باشد، می توان پذیرش ترکیبی زبان انگلیسی + کارشناسی ارشد را دریافت کرد. با این وجود داشتن مدرک زبان انگلیسی با نمره کافی از لحاظ اقتصادی برای دانشجویان به صرفه تر خواهد بود.

به خاطر داشته باشید که می توان ابتدا پذیرش دانشگاه را به صورت مشروط دریافت کرد و سپس نمره زبان را به دانشگاه ارائه داد.

Master by Research

این نوع کارشناسی ارشد معمولا پیش نیاز دوره دکترا در استرالیا می باشد. هدف این نوع کارشناسی ارشد آموزش مهارت های پژوهش و توانایی شناسایی مسائل متفاوت و پیدا کردن راه حل های مناسب آن ها به دانشجویان است.

با توجه به عملکرد دانشجو، احتمال اینکه بتوان بعد از یک سال تحصیل در این نوع فوق لیسانس به مقطع دکترا ارتقا پیدا کرد وجود دارد.

شرایط پذیرش:

1-داشتن مدرک کارشناسی مرتبط

2-داشتن سابقه کار و پژوهش مرتبط

3-دانش زبان انگلیسی : آیلتس آکادمیک (با overall 6.5 و ریزنمرات 5.5 یا بالاتر)

4-پروپوزال

امکان گرفتن بورسیه تحصیلی برای مقطع کارشناسی ارشد در استرالیا

با توجه به سوابق آکادمیک دانشجو، می توان برای بورسیه های تحصیلی جزئی درخواست داد. گاهی اوقات دانشکده های دانشگاه های مختلف بورسیه های تحصیلی مختلفی را برای دانشجویان ممتاز در نظر می گیرند. شانس گرفتن بورسیه های تحصیلی بهتر در مقطع فوق لیسانس پژوهشی (Master by Research) بیشتر است.

برای دریافت مشاوره تخصصی درباره پرونده خود می توانید از مشاوره رایگان ما بهره مند شده و سوالات خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

 

منبع: شرکت MYC



:: برچسب‌ها: شرکت MYC ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غریبه

دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس  (

https : / / bekhdanid . ir) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد. اگر شما هم از بی حوصلگی و روزمرگی رنج می برید ، مسلما این سایت می تواند راهگشا و مسرت بخش احوالات شما باشد. موضوعی که بسیار اهمیت دارد تنوع موضوعات مختلف در این سایت است که باعث شده این پایگاه به صورت دایره المعارفی کامل فعالیت نماید. از فواید مراجعه روزمره به این سایت ارتقای سطح علمی و سرگرم شدن با مسائلی است که در زمینه های مختلف می تواند سطح دانش شما عزیزان را بهبود بخشیده و به شما آگاهی های لازم را ارائه دهد.

آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید

در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود داردآموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن اشکال و ابزار های زیبا و شکیلی را با کاغذ ایجاد نمود. همانطور که می دانیم در سالهای اخیر توجه بسیار زیادی به این مقوله شده است و سعی شده این مسئله به صورت تخصصی بررسی گردد. آموزش های ویدئویی و برنامه های تلویزیونی شاهد محکمی بر این ماجراست و حاکی از آن است که می توان به کمک اوریگامی به خلاقیت کودکان و نوجوانان کمک شایانی نمود.
با توجه به آنچه در این رابطه ذکر شد خوب است بدانیم که در سایت مجله سرگرمی بخدانید نیز مانند سایر رسانه های آموزشی توجه ویژه و قابل قبولی به این مسئله شده است. به طوری که هر هفته یک آموزش خاص در این رابطه در سایت بارگزاری شده و در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.

 

آموزش ویندوز 10 - مجله سرگرمی بخدانید

آموزش ویندوز 10 نیز در دسته بندی آموزش نرم افزار ها و سیستم های عامل در این سایت به وضوح به چشم می خورد. یکی از نکات قابل توجه در رابطه با سایت مجله سرگرمی بخدانید ، این است که به مسائل آموزشی نیز توجه ویژه ای داشته است. آموزش ویندوز مخصوص ویندوز 10 نمونه بارزی از این آموزش هاست. شما عزیزان با پکیج ها و محصولات و همچنین پست های آموزشی موجود در این سایت علاوه بر اینکه می توانید دانش و تخصص خود را در زمینه های مختلف ارتقا بخشید ، قادر خواهید بود به حیطه های مختلف آموزشی اجحاف داشته و سطح علمی خود را بهبود ببخشید.
خاطر نشان می شود که آموزش های موجود در این سایت پیرامون بحث های نرم افزار و سیستم عامل و مسائل مشابه به صورت کاملا یونیک و بدون کپی برداری از سایر وبگاه های مشابه می باشد.

دمنوش برای رفع استرس- مجله سرگرمی بخدانید

یکی از مسائل جالب در این سایت تنوع در موضوعات است. به عنوان مثال در رابطه به مسائل پیشگیری از استرس های روزمره دمنوش برای رفع استرس معرفی شده است که این خود دلیلی بر تنوع و گوناگونی گزینه های موجود در سایت است.
در دنیای پر تلاطم امروز ، همواره شاهد قضایایی هستیم که آرامش ما را به هم می زنند. این مسائل آنقدر گاه ذهن و فکر ما را به خود مشغول می سازند که باعث تشویش ذهن و اضطراب درون ما می گردند.
متاسفانه در دنیای ماشینی امروز نه تنها این مسائل از بین نمیروند ، بلکه روز به روز بیشتر می شوند و فکر و ذهن ما را بیشتر تحت تاثیر خود قرار می دهند. پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که هرگز برای اینگونه مسائل دارو های شیمیایی مصرف نکنید. چرا که داروهای روانگردان علاوه بر اینکه مشکلات شما را از بین نمیبرند بلکه باعث اعتیاد شما و وابستگی تان می شوند. در واقع شما عزیزان می توانید به جای دارو از دمنوش های رفع استرس و اضطراب استفاده نمایید. این دمنوش ها حال روحی و بدنی شما را بهبود می بخشند و هیچ گونه وابستگی ایجاد نمی کنند. خوشبختانه در این مورد نیز می توانید از دمنوش برای رفع استرس - مجله سرگرمی بخدانید استفاده نموده و مشکلات خود را بهبود بخشید.
چی بخوریم لاغر بشیم ؟ - مجله سرگرمی بخدانید
امروزه دغدغه بسیاری از افراد این است که چی بخوریم لاغر بشیم ؟خبر خوش این است که در این سایت به موضوع حاضر و صدها موضوع مشابه نیز پرداخته شده است. که شما عزیزان می توانید به راحتی به موضوعات فوق دسترسی پیدا کنید.در دنیای امروز به علت مصرف خوراکی های غیر طبیعی و دستکاری شده که معمولا با مواد نگهدارنده شیمیایی به دست مصرف کننده می رسد ، چاقی به یکی از معضلات دامنگیر افراد مبدل شده است. در هر خانواده و جامعه کوچکی که در نظر بگیرید تعداد افراد قابل توجهی را ملاحظه می کنید که از مشکل افزایش وزن رنج می برند.چاقی یا اضافه وزن یکی از مشکلاتی است که در سالهای اخیر نه تنها در کشور ما ایران بلکه در کل جهان به معظلی همه گیر تبدیل شده است. متاسفانه خیلی از بیماری های و مشکلات جسمی نیز بر اثر چاقی بوجود می آیند. اگر سوخت و ساز و متابولیسم بدن کم کار باشد ، باعث افزایش وزن یا همان چاقی می گردد ، که این مسئله خود مشکلات کاملا جدی را برای بدن بوجود می آورد.

بیماری هایی نظیر دیابت و کبد چرب و خیلی از مشکلات جسمی بر اثر افزایش بی رویه وزن بوجود آمده اند که با لاغر شدن و کاهش وزن می توان از آنها رهایی پیدا کرد. اگر برای رهایی از چاقی جستجوی کوچکی در اینترنت و فضای مجازی انجام دهید با شرکت ها و سایت های مختلفی برخورد خواهید نمود که به ارائه خدمات کاهش وزن و لاغری می پردازند. بسیاری از این سایت ها متاسفانه هزینه های هنگفتی بابت ارائه خدماتشان دریافت می کنند. در کنار این سایت ها پایگاه مجله سرگرمی بخدانید بدون هیچ گونه چشمداشتی بهترین آموزش ها را در اختیار خوانندگان و پژوهشگران عزیز قرار می دهد که بتوانند به نتیجه مطلوب برسند. امید است این مجله توانسته باشد تا اینجای کار رضایت خاطر مشتریان خود را به دست بیاورد.

منبع :مجله اینترنتی



:: برچسب‌ها: مجله سرگرمی بخدانید , آموزش ویندوز 10 , آموزش اوریگامی , دمنوش برای رفع استرس , چی بخوریم لاغر بشیم ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غریبه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ با آمدن روزها و شب های سال نو  مردم هر منطقه و استانی  رسم و رسوم خاصی دارند اين آيين خاص و سنتها است كه مراسمی نظير نوروز را ماندگار كرده و خاطرات خوشی از اين ايام برای مردم رقم زده است.

معمولا هيچ طايفه و قوم و كيشی يافت نمی شود كه آيين خاصی در اين روزها نداشته باشد و به طبع استان يزد نيز از اين قاعده مستثنی نيست.

مردم یزد به ویژه در روستاها،رسم و رسوم جالبی دارند که هنوز هم در بین برخی مردم به شکل و سیاق گذشته رایج است.

مراسم فال كوزه که در گذشته بسيار بيشتر از امروز رواج داشته است.

فال كوزه، ويژه‌ جشن و ایام نيست، بلكه در روزگاران گذشته در ميهمانی های عادی و جشن های عمومی و خانوادگی يا جشن‌ های ملی نیزاز سوی  زنان اجرا می ‌شده است.

 امروزه نیز  هنوزدر بین مردم یزد دیده می شود در مناطقی چون رحمت آباد، مريم‌آباد، مناطقی از شهرستان مهريز، تفت، ميبد و اردكان از اعتبار خاصی برخوردار است.

دختر نابالغی باید كوزه را پر از آب کند و در مجلسی که زنان نشسته اند آن را بگرداند و زنان حاضر در مجلس شانه و یا گیره سر را به نیتی که دارند درون کوزه بیاندازند.

سپس این کوزه به خانه ای که درخت مورد در آن باشد می برند و به همراه یک آیینه کوچک و پارچه سبز در زیر درخت می گذارند تا یک روز از آن بگذرد.

روز بعد همان دختر با لباسی آراسته و پاک کوزه را برداشته و در همان خانه در یکی از اتاق ها زنان به دور کوزه جمع می شوند و فال گرفتن را آغاز می کنند.

 مراسم فال کوزه با شعرخوانی همراه است  هر كسی شعری که مرتبط با این رسم است و حالتی فالگونه دارد را می خواند و آن دختر دست در كوزه می كند و چیزی را از داخل كوزه بيرون می آورد.

هر شیئی که از کوزه بیرون بیاید صاحب آن با شعری که خوانده می شود، نیت خود را تعبیر می کند و نیک و بد را برای خود معلوم خواهد کرد.

این عمل آنقدر تکرار می شود تا تمامی گیره و شانه ها از کوزه بیرون بیاید و اگر مفهوم و معنای شعر خوانده شده، خوب باشد، نیکی عمل و رسیدن به مقصود است و اگر معنای شعر مناسب نباشد، یعنی نیت صاحب فال خوب نیست و به مراد خود نمی رسد.

البته اجرای این رسم بیشتر در بین ایرانیان باستان رایج بوده و اکنون نیز زرتشتیان عقیده بسیاری بر اجرای فال کوزه دارند.

صدیقه رمضانخانی کارشناس فرهنگ عامه یزد درگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛ گفت: بزرگترین جشنی که بین جشن‌های ایرانیان و همچنین مردم جهان اهمیت ویژه‌ای دارد، جشن نوروز است.

رمضانخانی می گوید: در نزد ایرانیان باستان، سه جشن مهرگان، جشن سده و جشن نوروز از اهمیت زیادی برخوردار بود و در این میان جشن نوروز هم جشنی ملی بوده و هم جنبه مذهبی و دینی داشته است.

وی ادامه می دهد:در این روز خیلی از پدیده‌های خداوند و پدیده‌های الهی مورد سپاس و شکر قرار می‌گرفتند چراکه زمان تولد فصل و زایش دوباره طبیعت بود و همچنین ایرانیان باستان معتقد بودند در آخرین ماه سال، انسان آفریده شده و از آنجایی که انسان بزرگترین دلیل خلقت است باید این روز را جشن گرفت و همین عوامل باعث شده جشن نوروز اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.

او در خصوص رسوم یزدی‌ها در آغاز سال نو در یک یا دو قرن گذشته گفت: این جشن ابتدا بین روستائیان، چوپانان و کشاورزان مرسوم بود چراکه فرصتی برای آنان محسوب می‌شد تا کشاورزی و کشت و کار را شروع کنند و بعد‌ها این جشن بین پادشاهان و ثروتمندان هم رایج شده و سادگی خود را از دست داد و جنبه تشریفاتی پیدا کرد.

رمضانخانی می گوید:جشن نوروز هنوز جشنی ملی بوده و شکوه آن بین مردم پیداست، مردم اعتقاد داشتند در این روز باید نهر‌ها و قنات‌ها لایروبی شوند، صبح زود از خواب بیدار می‌شدند و لباس نو می‌پوشیدند و همچنین معتقد بودند باید در اولین روز سال شیرینی بخورند و پدر خانواده عسل و یا سکه نقره یا طلا و سه برگ سبز به افراد خانواده می‌داد و در حضور بزرگان ترانه‌های پارسی خوانده می‌شد.

این کارشناس بیان می کند:در قدیم مردم  اعتقاد داشتند ۱۰ روز مانده به آغاز سال نو، ارواح درگذشتگان به زمین می‌آیند و ۱۰ روز بعد از آغاز ماه فروردین به جایگاه اصلی خود بر می‌گردند و در این روز خانه باید آماده شود.

رمضانخانی می افزاید: یکی از کار‌هایی که در این ایام انجام می‌دادند خانه تکانی بود که هنوز هم این رسم وجود دارد این رسم از اوایل اسفند شروع می‌شد و خانه را تمیز و معطر می‌کردند، اسفند دود می‌کردند و حتی وسایل نو به خانه می‌آوردند.

وی می گوید:بیش از نیم قرن پیش، مردم در آستانه عید نوروز، داخل کوزه‌های سفالی خود را که کهنه شده بود چند سکه می‌انداختند و کوزه را از پشت بام به پایین می‌انداختند و اعتقاد داشتند اشیای کهنه را باید از بین برد تا نحوست آن‌ها هم از بین برود و سکه‌های داخل کوزه که روی زمین می‌ریخت را نیازمندان بر می‌داشتند و آن‌ها معتقد بودند با این کار ارواح درگذشتگان به جایگاه اصلی خود بر می‌گشتند و برای اعضای خانواده خود نیز آرزوی برکت و بهروزی داشتند.

وی ادامه می دهد:یکی از کار‌های دیگر در آستانه سال نو این بود که آخرین شب سال آتش روی پشت بام روشن می‌کردند که در بین یزدی‌ها به نام رسم ،آتش رو بوم کردن، معروف بود تا سرما و سوزش زمستان را از بین ببرند یکی از چیز‌هایی دریزد قدیم مرسوم بود  اعتقاد داشتند اگر اسفند در آتش بریزند تا یک سال از چشم زخم مصون می‌مانند.

کارشناس می افزاید: یزدی‌ها درگذشته ،کلوخک، را برگزار می‌کردند.

که با برگزاری این رسم، سیب زمینی‌های کوچک را زیر آتش می‌کردند و با شادی و خواندن ترانه، سیب زمینی‌های پخته شده را می‌خوردندمراسم دیگر یزدی‌ها این بودکوزه شکستن، پختن آش رشته، پختن نان به خصوص نان‌های شیرین، آماده کردن سفره هفت سین، خانه تکانی و خریدن لباس نو انجام می‌شد.

رمضانخوانی می گوید: سفره‌هایی که در یزد برای انداختن سفره هفت سین استفاده می‌شد سفید رنگ بود و یا سفره‌های یزدی راه راه پهن می‌کردند و آن را نشانه خوشبختی می‌دانستند.

او ادامه می دهد:داخل سفره هم به غیر از هفت سین رایج و وجه تمثیلی آنها، در بین خانواده‌های یزدی، نقل بید مشک یزدی، فالوده یزدی و نان شیر را خانم‌های یزدی خودشان می پختند، داخل سفره قرار می دادندهمچنین گل بیدمشک را بر سر سفره هفت سین می گذاشتند چراکه معتقد بودند هر ماهی از سال متعلق به یک گل است و گل بیدمشک را متعلق به ماه نوروز می دانستند.

رمضانخوانی می گوید:داخل ظرف بزرگ مسی چند عدد سیب، سکه، برگ های سبز به خصوص برگ مورد، یک عدد نارنج که برایشان ارزش زیادی داشت و مقدس بود قرار داده و سر سفره هفت سین می گذاشتند زنان و مادران، لباس خاص یزدی‌ها یعنی مخمل و زری، شلواری از جنس ترمه یا جین که بافته یزد بود می پوشیدند و چارقد توری به سر می کردند.

 کارشناس فرهنگ عامه یزد می افزاید:در سالهای اخیر مرسوم شده ماهی قرمز را که نماد روزی حلال است داخل تنگ آب می اندازند و سر سفره هفت سین می گذارند، در حالی که در بین یزدیها این رسم وجود داشت که سبزی پلو با ماهی قرار می دادند.

وی می گوید: یزدیها سه ظرف مسی پر از سبزه کرده و داخل سفره قرار می دادند و از اوایل اسفند، سبزه را با انواع دانه‌ها به علاوه تره تیزک می کاشتند و بعد از روز سیزدهم نوروز هم آن را دور نمی ریختند بلکه داخل باغچه می گذاشتند و آن را نماد برکت سال می دانستند.

او بیان می کند:اکنون رسم بر قرار دادن قرآن است ولی در بین یزدیها در قرون گذشته مرسوم بود کتاب مقدس که قرآن یا اوستا بود سر سفره هفت سین قرار داده می شد.

وی می گوید: رسم دیگر ، رسم کوزه آب بود که دختران نابالغ با استفاده از کوزه از سرچشمه یا آب انبارها آب می آوردند و گردن کوزه با جواهر یا روبان تزیین می شد و روی دهانه کوزه یک عدد سیب سرخ قرار داده می شد و سر سفره قرار می دادندهمچنین نان به عنوان نماد برکت سر سفره گذاشته می شد و انواع شیرینی‌های یزدی از قبیل: انواع لوزها، باقلوا، پشمک، حاجی بادام و .... خریداری می کردند و سر سفره گذاشته می شد.

رمضانخوانی می افزاید: همچنین یک آیینه که یک عدد تخم مرغ روی آن می گذاشتند داخل سفره قرار می دادند و معنقد بودند زمانی که سال تحویل می شد تخم مرغ حرکت می کرد و آن را نشانه حرکت جهان هستی می دانستند.

کارشناس فرهنگ عامه یزد می افزاید: همچنین یک ظرف آرد یا گندم که در فرهنگ ایرانی مقدس بود را به نشانه فرخ روزی داخل سفره می گذاشتند که بعدها مورد استفاده قرار می گرفت.

او در خصوص سایر محتویات سفره هفت سین باید می افزاید: گل بیدمشک برای معطر کردن فضا، نارنج که نمادی از برج‌های دوازده گانه بود، انار که نماد برکت و رزق بود را داخل یک کاسه آب می انداختند، تخم مرغ به عنوان نمادی از زاد و ولد با رنگ‌های طبیعی تزیین می شد و آیینه که نمادی از تجلی انسان است و به تعداد افراد خانواده شمع داخل شمعدانها می گذاشتند انواع برگه‌های میوه را داخل ظرف و روی آن سیب می گذاشتند مواد معطر و خوشبو مانند چوب کندر، عود و اسفند نیز دود می کردند.

او میگوید: در یزد، قبل از تحویل سال نو به دیدن اقوامی که کسی را از دست دادند می رفتند که خوشبختانه این رسم هنوز هم برپاست و بعد از آن به دیدن بزرگان دینی، آموزگاران، اقوام و آشنایان و دوستان می رفتند.

پختن آش رشته  از دیگر برنامه های  سال نو دریزد 

 از دیگر برنامه های  سال نو پختن آش رشته زنان هر کوی و برزن با تهیه ملزومات آش رشته گردهم می آمدند و سبزی آش را پاک می کردند و با تقسیم وظایف هرکسی کاری را برای پختن آش انجام می داد تا عصر که این آش پخته می شد و در بین همسایگان توزیع می کردند.

پختن این آش نیز به منظور طلب حاجت است و هرکسی که نذر داشته باشد چيزی از نخود، لوبيا، سبزی، رشته و... را می ‌آورند و آش را به صورت گروهی می ‌پزند.

 پختن آش رشته نيز در جشن چهارشنبه سوری سابقه ‌ای كهن دارد اما در گذشته اين آش در جشن تيرگان هم پخته می شد.

 آیین های  نوروز در سراسر ایران با تغییراتی برگزار می شود و در هر شهر و قومی رسم و رسوم خاصی برای این روز دارند.

کوزه شکستن، توزیع آجیل مشکل گشا به نام لرک ،هفت مغز، و جمع شدن دور آتش و خواندن شعر زردی من از تو، سرخی تو از من یا سرخی تو به روی من، زردی من به جون دشمنان که به معنی دوری از ناخوشی‌ ها و استقبال از سلامتی است.

 كوزه ‌های كهنه را از روی پشت بام‌ ها بر زمین می‌ اندازند و به جای آن، كوزه‌ نو می ‌خرند و معتقدند که نحسی سال با شکستن کوزه از آنها دور می شود.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان



:: برچسب‌ها: آداب و رسوم یزد در نوروز ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مرداد 1398 | نظرات ()